fbpx

Leiing (administrasjon)

Rune Hovde

Rektor
Litt om meg:

Eg vart tilsett som rektor ved Møre folkehøgskule frå august 2021 og har tidlegare vore ordførar i Ørsta kommune, kommunedirektør i Stryn kommune, og har og vore strategi- og utviklingssjef i Tussa Kraft AS. At eg og har bak meg om lag ti år som lærar i ulike stillingsprosentar kjem nok godt med i stillinga som rektor. Det meste av lærarerfaringa mi har eg frå Volda vidaregåande skule. Eg er utdanna «Master of Business and Marketing» frå BI og «Master of Management» frå USN.

Martin Staxrud

Inspektør
Litt om meg:

Utdanning frå Norges Idrettshøgskole i fagområda Kultur og Idrettsforvatning, Faglærer Idrett, Idrettspsykologi og avsluttende master i Coaching. Jobba 15 år som fagkonsulent på kraft/styrke-avdelingen for Olympiatoppen. 10 år som studieleiar for idrett for Gateway College og Høgskulen i Sogn og Fjordane. Aktiv karriere som bokser og lidenskaplig hobby med surfing.

Einar Opsvik

Rådgjevar
Litt om meg:

Eg har jobba som inspektør ved Møre folkehøgskule sidan 2004 og etter eit opphald i anna verksemd på tre år var eg frå august 2018 tilbake som rektor (til og med juli 2021). Frå august 2021 tilsett på deltid som rådgjevar. Eg brenn for at alle som er elevar på Møre folkehøgskule skal oppleve det beste, kjekkaste og mest lærerike året i livet. Av utdanning kan eg nemne barnevernspedagog, musikk, veiledningspedagogikk og skuleleiarutdanning.

Beate Aasen Flø

Kontor- og internatmedarbeider
Litt om meg:

Eg har ansvar for at daglege rutinar på internatet fungerar inkludert organisering av elevvask og husvask. Ved store arrangement og overnatting og utleige i sommarsesongen har eg ei sentral rolle i organisering og booking. Eg har jobba på skulen sidan 2003.

NB: Mobilnummeret 488 99 340 tek ikkje imot SMS. Bruk e-post.