fbpx

Lærarar (undervisning)

Tor-Erik Moen

Linjelærar
Litt om meg:

Permisjon 12 mnd fra 1.8.2022. Lærar historie, idrett og frlluftsliv, fordjupning i ski og tropisk friluftsliv. Utdanna arktisk naturguide (frå Svalbard) og særs glad i å vere ute i natur. 10 års arbeide med ferietilbud for barn og unge. Bodd over lengre tid i New Zealand, Svalbard, Dominikanske republikk og Grønland. Etter 10 år på Sunnmøre ser eg moglegheiter i alle årstider, då spesielt leik, surf, ski, klatring og sykling. Tilsett sidan 2012 og er no linjeleiar for Linjelærar Ekstremsport Sunnmørsalpane.

Eirik Loftesnes

Lærar
Litt om meg:

Permisjon 12 mnd fra 1.8.2022. Har jobbet som linjelærer innen friluftsliv på Møre Folkehøgskule siden 2012. Almennlærer, med spesialisering i friluftsliv og kroppsøving. Har omfattende erfaring fra arbeid barn og ungdom, fra grunnskole, barnevernsinstitusjoner og folkehøgskole. Er genuint opptatt av natur, særlig fjell og ski. Lommekjent i Sunnmørsalpene og trives best ute. Linjelærar Friluftsliv Sunnmørsalpane.

Hilde Maria Nicolaisen

Linjelærar
Litt om meg:

Permisjon 12 mnd fra 1.8.2022. Har bodd ute i havgapet på Sunnmøre i 18 år. Stortrives med å bestige de kvasse tindene i Sunnmørsalpene, klatre i en fjellvegg, være på sjøen eller løpe en lang tur i fjellet. Utdanning: 3-årig faglærerutdanning i kroppsøving og et mellomfag i Idrett. Kultur. Samfunn fra Norges Idrettshøgskole. Utdanning i musikk, religion, journalistikk og en mastergrad i undervisning og læring fra Høgskulen i Volda. Er gruppetrenerinstruktør, Aktivitetsleder Hav og har Trener 1 utdanning gjennom Norges klatreforbund. Linjelærer Friluftsliv X Bali – topptur, klatring og surf.

Christian Howlid

Linjelærar
Litt om meg:

Faglærer og Mastergrad i kroppsøving fra HiH og HINT. Personlig trener (PT) fra SATS/Elixia. Trener 1 og 2 i Alpint og Telemark. Dykkersertifikat PADI Open Water & Advanced. Svart belte i Tae Kwon Do og Blått i Kickboxing. Fallskjerm og Paragliding-kurs. Diplomert massør fra Naprapathøyskolen i Stockholm. Viderekommende kurs i behandling av idrettskader, triggerpunkt og stretching. Livredder instruktør. Linjelærar FIT - Friluftsliv Idrett Trening.

Tiina Mänd Jüring

Linjelærar
Litt om meg:

Linjelærar Animasjon med Japan. Utdannet ved kunstskole i Pärnu, Kunst Akademiet i Tallinn, animasjonsopplæring ved Estisk Tegnefilm Studio, animatør ved studio «Estisk Tegnefilm». Har skrevet og tegnet barnebok, og har oversatt norsk barnebok til estisk.

Sumin Qui

Linjelærar
Litt om meg:

Utdanning i språk, litteratur og lingvistikk fra universitetet i Beijing og i Stockholm. Jobba som lærer på universitetet i Beijing og som tolk og oversetter både i Kina og Skandinavia. Skreddersydd og ledet utallige reiser både for grupper og individuelle bakcpackers til Kina og andre asiatiske land. 15 år som linjelærar i Kina - Midtens rike med Japan.

Haibiao Miao

Linjelærar
Litt om meg:

Utdanning i språk og litteratur i Beijing og IKT i Norge. Jobba i 10 år som journalist og redaktør i China Radio International i Beijing. Jobba som journalist i Pakistan. Jobba 2 år som markedsansvarlig og datakonsulent i Beijing Convoyland Co. Ltd. En av to linjelærere i Kina - Midtens rike med Japan.