Dokkefilm og Halloween.

Før animasjonsklassen reiste til Fredrikstad Animation Filmfestival jobbet vi med dokkefilm (plastilin). Det ble gruppearbeid (5 grupper).Temaet var Halloween eller «skrekkfilm».
Det ble laget fem forskjellige og artige filmer!

 

«Hårball» – Ingvild, Kari Anne, Morten og Steffen:

«Hårball» er historien om en varulv som ingen er redd for. I sin søken etter noen som er redd for han møter han en varkatt som han blir hodestups forelsket i…

1. Hårball Ingvild KariAnne Morten Steffen 600

 

 

«Dødelig benektelse» – Magnus L, Tora og Andreas:

I «Dødelig benektelse» møter vi zombien Kjell Bjarne. Han er hypokonder, og vi følger han gjennom en problemfyllt hverdag fyllt mad angst, terapitimer og legebesøk som går altfor altfor galt…

2. Kjell Bjarne Magnus L Tora Andreas 600

 

«Plonsters» – Malene, Eystein, Martin og Guro:

Dette er en parodi på den kjente barneserien «Plipp, Plopp og Plomma». Plomma forsøker å lage en pai, men som vanlig kommer Plipp og Plopp for å sabotere. Når de spiser alle bringebærene til paien, må Plomma skaffe et alternativt fyll. Bon apetite!

 

 

«Monster» – Marte, Jon, Dan (og Øystein):

I en mørk natt i skogen jages et forskremt monster av noe som er verre en det selv… Hvem kan da mistenke en liten søt jente?!

 

 

«GayZombie» – Vegard, Magnus J og Seline:

Zombien våkner opp og oppdager at den har mistet hjernen sin. Under letingen av hjernen inntreffer en merkelig hendelse… En brokkoli er også involvert.