Adventura Body & Mind avsluttet rundturen i Asia, med fly fra Ho Chi Minh i Vietnam. Vi startet turen tidlig i januar i Krabi, Sør i Thailand med utsiktspunkt og tempel og klatring i berømte Railey Beach, før vi utforsket Øya Ko Samui. På Øya Ko Tao dykket vi ned i det ukjente, kastet oss ut i trapez, og fant roen med yoga og massasje på stranda. I Kambodsja ventet Angkor Wat, og i Vietnam besøkte vi krigsmuseum og fløy hjem fra storbyen Ho Chi Minh.

I over 4 uker befant vi oss på rundreise i Asia i januar og starten av februar. Vi fløy ikke tur retur Bangkok, men inn dit, og med retur fra Ho Chi Minh. Dette er mulig siden vår folkehøgskole også har eget reisebyrå noe som gjør at vi kan booke egne flybilletter. Dette gir oss både fordeler og fleksibilitet på reisene våre.

Etter fine dager i Kambodsja i byen Siem Reap, like ved Angkor Wat, verdens største tempel, og hovedstaden Phnom Penh, avsluttet vi turen i millionbyen Ho Chi Minh i Vietnam. Her besøkte vi både krigsmuseet med fokus på Vietnamkrigen og de berømte Chu Chi tunellene, som ble benyttet under denne krigen. Vi fikk også prøve å krype gjennom dem så langt vi ville. Det var mye sterke minner å fordøye i Vietnam i forbindelse med krigen der, og også grufullheter ved «The killing Fields» i Pol Pots Kambodsja.

Men nå er vi tilbake til Norge og minusgrader. Snøen har kommet, og vi har allerede gjennomført et par flotte skiturer.