Møre Folkehøgskule i Ørsta har lange tradisjoner med å reise til Østen. Skolen er ekspert på Asia og har sterk kompetanse på reiser til mange asiatiske land. Nå lanserer vi en ny Adventura-linje med fokus på Body & Mind. Våre øvrige Adventura-linjer Ekstremsport og Sør-Amerika, samt våre to andre linjer Kina – Midtens rike og Animasjon Japan, har vært veldig populære linjer med fulle klasser i alle år. Nå kan du søke studieplass på vårt nyeste tilskudd Adventura Body & Mind med reise til Asia i januar 2016.

Dette er en ny linje med fokus på tilstedeværelse i deg selv og naturen. Generell balanse i kropp og sjel. Trening og aktivitet i forskjellige former. Deretter restitusjon gjennom massasje, yoga og stretching. God søvn og næringsrik mat.

Klikk her for å lese mer og finne bilder fra det som skjer på linja

Om ikke lenge presenterer vi studieturen til Asia med flere detaljer. Det som er klart om den, er at det blir en fantastisk tur til sol og varme i Asia over 4-5 uker i januar 2016. Når dagene er korte og mørke her nord i januar med lite dagslys, reiser vi til sol, sommer, strand og krystallklart vann.

Vil du bli med? Søk om studieplass her.