Hola! Endelig en oppdatering fra Peru. Dagene går fort og programmet er tett, men jammen har vi det fint! Etter noen intensive reisedøgn nådde vi endelig fram til jungelen som er vårt første større mål. Her føk vi rundt på de store elver i raske elvebåter. En fantastisk måte å oppleve mye natur og dyreliv på en effektiv måte. Fantastiske fugler som soler seg på sandstrendene og uvirkelig natur på alle kanter.

Vi hadde også flere gåturer i den tette regnskogen hvor vi fikk se både papegøyer, flere typer aper, og dovendyr! På nattvandring fikk vi et vakkert innblikk i alle skogens insekter som kommer fram i de mørke timer. Og på en katamarantur på en av de stille innsjøene fikk vi se en caiman som vaket i vannet, samt på veien kom vi over det mest gedigne treet du kan tenke deg!

Underveis badet vi, sov på sandstrender, fikk servert nydelig mat av våre fantastiske kokker, smakt på spennende planter og frukter, og ikke minst opplevd ekte regnskogregn! Siste dagen vandret vi like godt inn i skogen, felte fem feite balsatraer, og bygget vår egen flåte (med god hjelp av våre kunnskapsrike guider) som vi seilte elven ned!

Flere bilder kommer når vi er tilbake i Norge om to uker.

Følg oss på bloggen Adventura Sør-Amerika