Etter at elevene ble introdusert for selve matretten, gikk lærer Haibiao gjennom alle ingrediensene, skjærte dem til bestemte former og demonstrerte hvordan man woker alle ingrediensene til en deilig matrett. Deretter ble klassen delt inn i små grupper for å forberede ingredienser og lage matretten. Kampsport mester An ble invitert for å bedømme hvilket bidrag som smakte best. Gruppen som vant hadde scoret på både smak og farge ifølge An.

Frem til nå har elevene i kinaklassen lært seg å lage flere kinesiske matretter, bl.a. vårruller, Gongbao kylling, jiaozi osv. Klassen har også fått kallenavnet «Kina – matens rike» på skolen.

Les mer på klassens blogg hvis du vil vite mer om hva vi driver med på linjen.  www.kinaklassen.com.

Hvis du ønsker å prøve selv, kan du finne oppskriften på http://kinaklassen.com/kinesisk-mat/gongbao-kylling/

Lykke til!