Igjen hadde Kina – Midtens Rike en innholdsrik uke. Innlegget er skrevet av Marius og Matias på Kina og er også publisert på klassens blogg: http://kinaklassen.com/.

Aloha!
Det nærmer seg slutten for “No Shave November”. Mange tapre menn har kjempet en lang kamp for å motstå barbermaskinen, og slaget ser ut til å bli vunnet (av de fleste). Denne uken har vært veldig hektisk, men samtidig nokså episk. Blod, svette, tårer, brødskiver, mangoer, ja, alt tatt i betraktning kan vi si oss fornøyd med våre prestasjoner og obligasjoner. Kinaklassen har nemlig hatt ansvar for Elevkveld denne uken (les: forrige uke), og ut ifra bildene som har blitt lagt ut, kan vi si at det var en suksess uten like. Det hadde vært ganske kult hvis det hadde bodd sjiraffer i Ørsta, men det har ikke så mye å si, når alt kommer til alt.

Oboy
gameshow

Flere karbonbaserte livsformer i klassen har lært oss mye interessant kunnskap om Kina, og vi kan trygt si at te er godt, og drager er nokså heftige. Vi har blitt smartere, men også mentalt sterkere.

Mahjong

Og nå et innslag fra publikum (les: Magnus og Steinar): ”Esel eier! Pølse!”.

På onsdag, også kjent som dagen før torsdag, og Odins dag, var vi på Jazzkonsert i Ørstas Kulturhus. Jazztoner ble spilt som bare det, og kanskje noen jazzelskere og ”tubafober” ble utviklet under konserten.

Klassen har også fått lærdom innen det kinesiske spillet kalt Majong, en mer avansert versjon av kortspillet ”gris”. Her har vi alt fra fugler til bambus. Majong ble en publikumssuksess, og mange i klassen har trent sine egne prestasjoner innenfor spillet siden dagen vi lærte oss de beryktede reglene.

Lørdagsseminaret denne uka var et spennende stjernetelt, hvor en ivrig stjerneelsker fortalte oss om alt fra stjerner, til flere stjerner.

spisepinner

Som sagt, har mye av denne uka gått til planlegging av elevkveld. Etter mye arbeid, ble det en kort, men en actionpakka elevkveld. Tilskuerne syns det var et bra, og vi fikk masse pandaer i salen, samt O’Boy. Arrangørene sier seg fornøyde med hva vi presterte, både innen matveien (Vårruller og Wok) og showmessig.

song

Takk for oss, roser i senga, bukser og nakker!

Kina – Midtens Rike V/ Marius og Matias

Klikk her for flere bilder og les mer om hva som har skjedd i klassen og på skolen.