Da Kina-klassen skulle planlegge elevkvelden var det kanskje ikke så mange ideer med det første, men alle visste at hvis vi skulle ha elevkveld var det ikke noe tvil om at det skulle være den kuleste og råeste noensinne.

20101002-IMG_2507

Var det noe det ikke var mangel på i klassen så var det ambisjon. «Noe random» var det noen som sa i klassen. Da ble frøet som senere skulle bli kjent som det mektige treet ved navnet: «The Random Show» sådd. Når konseptet var godkjent begynte vi å brainstorme, det var i starten helt stille. Men så kom vår eksentriske og livsglade assistent Morten Rostad med ideen om vår spektakulære åpningsnummer. Etter isen var brutt så kom ideene fallende som råtne epler på senhøsten.

20101002-IMG_2415

Som en klasse som er spesialisert i Kina var det selvfølgelig nødt til å være Kinesisk kulinarisme på det høyeste nivå. Gjestene ble servert kylling og grønnsakswok med den beste risen som noensinne har eksistert. Med kanelsnurrer som pausemat var vi klare for showet.

20101002-IMG_2409

Sluttproduktet som inneholdt tematiske bord til en dansekonkurranse, film der hvor viste hvordan vi skulle tjene inn penger til håpskolen, allsang med kjente sanger som: «Se der går en sebra» og Pokemontheme-sangen. Samt randome kommentarer og vitser var med å krydre kvelden og humøret til publikum helt perfekt. Hele klassen var helt med og vi hadde det kjempekjekt. Med en super presenter i form av Tiril og flott livepreformance fra klassebandet «The Balstoises» var det umulig å feile.

Så etter det er sagt kan jeg helt klart si at Kina-klassen tok mye random og satte det opp til et supershow av episke proporsjoner.

20101002-IMG_2414 20101002-IMG_2384

MVH
Kinaklassen V/ Olaf

Klikk her for å se bilder av klassen.