Onsdag 14. januar dro Kina-klassen på overnattelsestur til Bondalseidet. Etter å ha båret alt utstyret ut av bilen og pakket ut noen av sakene våre, valgte mange å ta seg en tur på ski i løypene rundt hytta.

Mari Elise og Bjarte
Martin og Kjersti Katrine og Ida

Himmelen var blå, snøen lyste hvitt, og alt i alt var det herlig å være ute. Da alle var kommet tilbake til hytta stekte vi vafler og spilte noen runder kort, mens vi ventet på besøk fra noen av de kinesiske studentene fra Høgskulen i Volda. Vi hadde invitert dem til å bli med å stå på ski og ake i skiannlegget – for mange av dem var det aller første gang. Det gikk så som så med skigåingen, det er ikke lett å holde styr på både ski og staver for noen som aldri har prøvd det før. Aking derimot var noe alle fikk til, og som alle likte godt. Det var en slitsom, men veldig morsom ettermiddag.

ski 1 ski 2
ski 3 ski 4
P1080408

Når alle var kalde og slitne gikk vi tilbake til hytta, og der laget de kinesiske studentene jiaozi (en type kinesiske dumplings) til alle sammen. Dette var noe de var betydlig flinkere til enn oss. Maten var kjempegod, og stemningen var hyggelig.

P1080440
P1080448

Etterpå brukte vi litt tid på å spille spill sammen – både kinesisk mahjong og noen norske kortspill. Så var det på tide for de kinesiske studentene å dra tilbake til Volda, mens vi andre tilbrakte resten av kvelden med å leke leker og drikke kakao.

Mahjong spill
stol leik

Med vennligst hilsen

Kinaklassen v/Inga og Bjarte