Den 7. september fikk skolen besøk av An Jiyong, – en kinesisk kampsportsspesialist fra Beijing.

Spesielt kinaklassen, men også flere av de andre klassene har fått mye øvelse og trening i kinesisk kampsport. I tre uker skal An Jiyong bruke mye tid sammen med klassene, og kanskje få være med litt på det elevene ellers driver med.  Møtet med An Jiyong har så langt gitt oss unik opplæring og innsikt i kinesisk kampsport og ikke minst, – inspirasjon til å trene vidre.   

An Jiyong har siden han var syv år gammel, trent Kungfu. Han har opparbeidet stor dyktighet gjennom hardt arbeid. Han mestrer ulike teknikker med forskjellig utstyr. Til daglig er han lærer i kinesisk kampsport på universitetet i Beijing.

wushu 1
Wushu 2

Kinaklassen har vist stor entusiasme for å trene sammen med han og elevene har gjort fremskritt dag for dag. «Litt uvant, men veldig artig», kommenterte elevene. Samtidig er den kinesiske spesialisten veldig impornert over arbeidet elevene har gjort.

Morten og Marit
An Jiyong og Karl

Det er første gang for vår gjest å komme til Norden. På fritiden har elevene hatt fjelltur med han slik at han kan oppleve norsk natur på nært hold.

An Jiyong og Christian
vi er klare

Det er bare en uke igjen før An Jiyong drar tilbake til Beijing. Lykke til videre, Kinaklassen.

Erling og Eskil

Klikk her for å se flere bilder.