Studier i kinesisk språk, kultur og samfunnsliv utgjør en stor del av opplegget i klassen, men fysisk trening før den store kinaturen er også viktig. Onsdag den 20. oktober dro vi (untatt Per Martin) på oss ullundertøyet og tjukt med klær for å bestige Rotsethornet  i Volda.

Rotsethornet 02

Den trange bussturen og labbinga i Voldas gater skrudde opp forventningene om fri natur ytterligere. Og fri natur fikk vi. I rikt monn. Jeg fikk det iallefall i kjeften, ned nakken, i skoene og godt innunder jakka. Store snøfnugg dalte over oss første halvdel av turen og det ble en HVIT fjelltur istedetfor oktoberoransje. Hurra!

Ingrid_og_Vebjoern_Rotsethornet

Vi gikk først langs Rotsetvannet. Sola begynte å skinne og himmelen begynte å klarne når vi nærmet oss en laaaaang tursti. Og opp kom vi omsider til den fineste utsikten du kan tenke deg over fjorden! Du så sola, havet og en mengde av fjell som stakk opp av diverse skyer. Skikkelig Ringenes Herre! Vi nøt synet så lenge det varte før tåka kom og spiste den opp.

Henrik_rotsethornet
Rotsethornet 05

Så var det å ake ned igjen og labbe tilbake til Volda hvor Haibiao ventet med Kina-buffet 🙂 Nammmmm! Hjemme hos Sumin og Haibiao spilte vi wii og varmet oss ved peisen, sov og leste kinesisk litteratur (var det eneste som fantes i bokhyllene) helt til det ble mørkt. Da var det på tide å ta bussen hjem til kveldsmaten. Rakk den såvidt. Day well spent!!!

070 Olaf sover
071 WII

MVH
Kinaklassen / Linn

Klikk her for å se flere bilder av klassen.