Tiden har gått merkelig fort etter juleferie.

Alle i klassen føler at tiden bare har fløyet etter juleferie og vi har rukket veldig mye på så kort tid.

Klassen har ikke bare hatt gode reiseforbredelser i flere uker, men også har vi hatt repitisjon av nyttige og nødvendige kinesiske fraser og uttrykk i ulike situasjoner vi kommer til å bruke i Kina. Samarbeidsleker, fysisk trening hver uke, snømåking for lokalfamilier i Ørsta for å samle penger til håpskolen har vi også gjort.

I tillegg hadde klassen en igjen vellykket elevkveld, deltok aktivt i rollespillet i en hel uke sammen med de andre klassene, samarbeidsleker og fysisk trening i gymsalen. Etter det koselige fjorårstreffet får alle sommerfugl i magen (kanin i magen sier kineserne:-)) og ser frem til den store Kinaturen som starter 1.mars. (programskissen finner du her.)

049 elevkveld
En vellykket Kina – elevkveld: reklame for barberingskrem, test på Per-Martin
048 rollespilluke
Rollespilluke: kulturkræsj

047 fjoraarstreffet
Fjorårstreffet: 16 av 18 fjorårs kinaelever kommer tilbake på besøk. Vi savner veldig Marit som studerer kinesisk i England og Simen som har benskade og må være hjemme.
047 fjorårstreffet
Årets elever laget et flott program for fjorårselevene.

Med Kinakunnskap vi har lært gleder vi oss til et visuelt møte med det svære landet og nye kulturer. Det blir mange fine opplevelser i vente. Vi er også spent på å prøve vår kunnskap i kinesisk språk.:-) 

Klassen har en blogg: www.kinaklassen.com. På denne bloggen kan du følge med hva vårt program er fra dag til dag. Dagens program vil komme kvelden før hver programdag, pluss vi vil skrive innlegg der vi forteller litt mer om hva vi gjør om dagene, sammen med bilder og lignende.

Så, følg nøye med på bloggen fremover. Her kommer det mye! God lesing!

MVH
Kinaklassen