Tirsdag 28.februar satt kinaklassen kurs mot øst og startet sitt eventyr i Kinas hovedstad Beijing. Værgudene sto på vår side og knallblå himmel ventet på oss da vi landet. Det ble fire hektiske dager med en masse inntrykk og opplevelser. Vi besøkte bl.a. Den forbudte by, Himmelens tempel, Sommerpalasset, Lamatemplet, Trommetårnet og pandaer i Beijing Zoo. En dagstur til Den kinesiske mur ble det også tid til.

Vi brukte også en kveld for å nyte den beryktete Kungfu-forestillingen. I menneskehavet møtte vi mange vennlige kinesere og fikk testet våre språkferdigheter. Svært god mat fikk vi også i de fire dagene i Beijing, bl.a. Peking-and.

Søndag den 5. mars tok vi farvel med Beijing og fløy videre til minoritetenes rike med interessante kulturer og fin natur. Nå har vi brukt fire dager hos Miao-folket og skal videre mot sydvest til Dong-folket.

Klassens fotograf Truls har redigert en liten film om vår første uke i Kina. Nyt!

Hvis du er interessert i vår reise kan du gjerne følge vår blogg på www.kinaklassen.com. Vi legger også ut bilder på klassens facebook på www.facebook.com/Kinaklassen.