Etter to netter i Shanghai reiste vi videre til Suzhou. Her hadde vi bare en natt men fikk like vel oppleve my. Vi var blandt annet på en silkefabrikk.

Der fikk vi se hvordan man lager forskjellige silke produkter, bl.a Dyner, puter og klær. Her var det mange som brukte ganske mye penger på silke. Alle elevene fikk hver sin kokong? og ikke alle tok det seriøst som for eksempel Magnus som sparka fotball med den. 

lr

 

 

 

 

 

 

 

 
Deretter gikk turen til silkebroderiet der vi fikk se den unike måten det blir gjort på. Vi fikk også se noen broderier som var forskjellig på den ene siden enn den andre. Den ene siden var det en katt på og den andre var det en ape og den hadde en verdi på ca 50.000 nok. Det er bare 8 personer i hele verden som kan dette og alle er kinesiske!

bd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi var også i Nettmesterens hage i Suzhou og Meditasjonens hage i kanalbyen Tongli. Begge hagene var veldig fine. Alt her er plassert slik det er for å skape harmoni. Så fantes det en gedigen gullfisk! og alle jentene ble redde for den!!!! hahahaha!! (NEI DA, BLEI VI IKKE DET!)(right)

nh

 

 

 

 

 

 

 

 

kanal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Det var en glimrende kopi av The Evil Dead Triologien på en av dvd sjappene her, og Magnus gikk da selvfølgelig «bærsjerk» og brukte flere 1000 spenn! digg ass. (Veldig typisk Magnus!)

Nå er vi alle i flere kinesiske aviser, bl.a Yunnan Dagbladet. Det er om at vi jobbet litt på jordene hos Dai-folket.

Zaijian!!

Hilsen fra Kinaklassen!