Nå er vi tilbake i storbyen. Denne gangen hadde vi muligheten til å utforske byen på egenhånd, noe vi var svært glade for.

Vi gjorde mange forskjellige ting, noen dro til Nanjing og Hangshou mens andre ble igjen i Shanghai. Byen byr på mange bra tilbud, som kunstgallerier, museer, akvarium, markeder, kafeer, sightseeing osv.

01

Shanghai har hele tida elsket det moderne og det avnserte. Vi tok magnettog fra Kinas største flyplass – Pudong Airport med kapasitet på 70 millioner passasjere til byen, med en hastighet på 430 km / t.

02

Vi har nå vært i Shanghai i tre dager, og da vi trodde vi hadde oversikt tok vi feil. Byen er enorm og vi oppdager stadig nye sider av den. Siden vi har hatt aktiviteter på egenhånd har vi opplevd veldig mye forskjellig, og vi går rundt med masse forskjellige inntrykk.

03

I går, 8. februar (dagen etter Runes halvtårsdag), var det kinesisk nyttår. Etter månekalenderen går vi nå inn i hanens år. Nyttårsfeiringen, også kalt vårfestivalen, varer i 15 dager, og ender med lyktefestivalen. Dagen feiret vi med festmiddag, og senere på kvelden kunne vi nyte synet (og lyden) av et storslagent fyrverkeri fra the Bund.

04

 Shanghai er byen der det skjer,

Vi kunne vært her mye mer,

men i morgen går turen videre til Beijing,

og vi vil ikke gå glipp av noen ting. 

Hurra, hurra, Kina er bra.

Zaijian!

Hilsen fra Kinaklassen