Vi våknet på toget, og ut av vinduet kunne vi se det fantastiske landskapet vi hadde hørt så mye om: høye fjell som dukker opp fra intet, og rismarker så langt øyet kan se.

Litt før kl. 16.00 ankom vi Guilin. Etter at innsjekking og middag var unnagjort, gikk hele klassen til ¡±Guilin Book City¡±, hvor vi handlet inn ca. to hundre bøker til Lilong Håpskole. De fleste handlet også mange gaver til fadderbarna sine. Etterpå delte vi oss i grupper, og kjøpte inn gitar, keyboard og diverse sportsutstyr. Det oppstod noen vanskeligheter og komiske situasjoner da vi skulle prøve å kjøpe en ballpumpe.

Den lille fiskelandsbyen – Yangshuo
Yangshuo
West street i Yangshuo

Om morgenen neste dag sjekket vi ut fra hotellet, og dro til båthavna. Derfra tok vi båt i fire timer opp Li-elven til Yangshuo. På veien kunne vi se det vakre landskapet, blant annet motivet fra 20 yuan-lappen. Mat fikk vi også om bord, og noen benyttet også sjansen til å ta seg en blund. Da vi kom frem til Yangshuo ble vi møtt av massevis av selgere. Yangshuo er en liten by med ca. 10 000 innbyggere og veldig mange turister, noe vi merket ganske godt.

paa baaten, Ida og Maninder
paa baaten, Lisa, Haakon og Anders
Paa baaten

Imorgen skal vi besoeke Lilong Haapskole. Vi gleder oss til aa treffe barna. Det blir sikkert hoeydpunkten under turen.

Klem fra Silje og Ida