Friluftsliv X Bali – topptur, klatring og surf: Studietur til Bali

Slide image
På Bali får du surfe med de beste lokale surferne
Slide image
Yoga i soloppgang på takterassen - en fin start på dagen
Slide image
Sykkeltur på Bali er en eksotisk opplevelse
Slide image
En buldreøkt på stranda før vi hopper i havet
Slide image
Luksusdag på båttur med fellesskap, leik og moro
Slide image
Fantastiske surfeforhold på Bali
Slide image
Juving på Bali – heftig opplevelse
Slide image
Nye venner – søte og litt innpåslitne
Slide image
Soloppgang på toppen av vulkanen Batur
Slide image
Grundig surfeopplæring hos Rip Curl
Slide image
Dykkekurs på Bali - Padi Open water


Det er ikke uten grunn at Bali har blitt kåret til årets destinasjon av Lonely Planet.

Bali er surfedestinasjon nummer en i verden og selvfølgelig vil dette prøves når man er i et slikt surfemekka. Men Bali tilbyr en rekke andre populære aktiviteter som SUP, stisykling, dykking, klatring, vulkantrekking og mye mer.

Ellers så har Bali også en unik kultur og øya kalles også «Island of Gods» og balinesere er hovedsakelig hinduister og praktiserer dette i høy grad. Vi tar oss også tid til å utforske denne unike kulturen.

I og med at skolen har et eget reisebyrå (IATA) og at rektor har 25 års fartstid på Bali så sørger vi for at våre elever får maks utbytte for pengene på vår studietur til Bali!

Den chille og harmoniske øya Bali er studiested for 3-4 veker. Aktivitet i sola og utforsking innanfor kultur og mat!

Bali er kjent som et av verdens desidert beste steder for å surfe, for både proffer og nybegynnere. For å lære seg å surfe og å komme inn under huden på surfekulturen er vi på verdens beste surfeskole på Kuta Beach! Surfing blir med longboard, shortboard og til og med på SUP.

Dykking er også populært på Bali. Med fine korralrev kan det føles som å dykke ned i et akvarium med store rokker og skipsvrak frå krigen! Dere tar PADI dykkeserfikat!

Det er også spektakulært å sykle mountainbike på Bali. Flotte naturopplevelser og fete stier frå fjell som fører ned til havet. På Bali bike park er downhill i fokus!.

Paragliding er også en aktivitet dere kan få prøve!

Ved spørsmål om linja ta kontakt:

Rune Østreng

Linjelærar
Litt om meg:

Linjelærar Friluftsliv X - Bali. Bakgrunn fra Høgskulen i Volda med en Bachelor i idrett, samt fordypning innenfor friluftsliv. Har pedagogisk videreutdanning og tar nå en Master innenfor idrettsvitenskap. Jobbet 5 år innenfor helsetjenesten/barnevern. De store lidenskapene mine er innenfor Ski og Surf. Gleder meg masse til å ta dere med på alle opplevelsene.