Tidlegare elev: Har blitt åpen for mange nye ting som jeg aldri ville gjort om jeg ikke hadde gått på Møre Fhs. Har fått nye venner for livet.

Jeg har og presset meg selv til å gjøre ting jeg aldri ville gjort utenfor skolen. Faglig sett har vi lært veldig mye om sikkerhet i mange forskjellige sporter som for eksempel ski og skred og i om elv og padling

Min beste opplevelse er elvekajakk. Det var ganske skummelt i starten men det hjalp med litt bassengtrening før vi skulle ut i elven. Vi er veldig heldig som har en så profesjonell lærer som er flink til å se kor langt hver enkelt elev kan presses.

Det var veldig fint at vi hadde Tyrkia turen på starten av året. Det bidro til at vi fikk et kjempebra klassemiljø med en gang som bare har blitt styrken gjennom resten av året. Vi er veldig flinke til å presse og motivere hverandre. Vi er også veldig hjelpsomme og veldig flink til å tilpasse seg hverandre. I en klasse er det forskjellig nivå i forskjellige sporten, men vi er veldig flinke til å hjelpe motivere og pushe hverandre.

Sofie Mordt Ousland / Adventura Ekstremsport