Jeg har vært veldig innstilt på å gjøre så mye ut av året som mulig. Derfor var jeg veldig engasjert i elevrådet og opptatt av å finne på mest mulig gøye ting. Det var veldig givende å være med å arrangere store og små begivenheter på skolen; som Halloween og juleball eller karaoke og slip’n slide. Fritiden vi fikk benyttet jeg mye i Ørstas vakre naturområder.

Videre var studieturen perfekt og noe helt spesielt; i en klasse er det alltid noen som enten vil ut på oppdagelsesferd eller ta det rolig å chille. Jeg prøvde å være mest mulig på farten og benyttet meg masse av Sumin og Haibiao som vet hvor det er verd å dra, og hva som er spennende å oppleve. Blant annet likte jeg Lingyin Tempelet i Hangzhou veldig godt.

Jeg har aldri helt skjønt hvorfor jeg aldri hører noe negativt om det å gå på folkehøyskole, men etter å ha tilbragt et år på Møre Folkehøgskule vet jeg med sikkerhet hvorfor. For folk er åpne, hyggelige og innstilte på å ha et helt fantastisk år, og det er nok derfor året på Møre Fhs har vært et av de beste årene i livet mitt.

Amanda Thunes Truyen / Kina – Midtens rike med Japan 2016/2017