Tidlegare elev: – Året på Møre Folkehøyskole har vært et av de mest givende årene i mitt liv. Jeg gikk på Kinalinja og det skulle vise seg å være en av de beste beslutningene jeg har tatt i livet.

På folkehøyskolen får man venner for livet, man får virkelig vært en del av et lite, fantastisk samfunn. Jeg sitter igjen med utrolig mange flotte venner, og enda flere strålende minner. Man får oppleve en helt annen kultur og natur enn det man er vant til, og etter 6 uker i Kina og Japan, lengter du bare tilbake til den fantastiske og minnerike turen.

Folkehøyskole burde nesten vært obligatorisk, for makan til elever og lærere finner du ikke noe annet sted! Skolen er plassert midt mellom Sunnmørsalpene, og det byr på mange koselige turer. Er du i tvil om å gå på folkehøyskole ett år, vil jeg virkelig anbefale å gjøre det.

Den planlagte skolebenken venter på deg ett år, mens du får en opplevelse for livet. Lærerne og personalet vet godt hva de driver med, og lager mange spennende opplegg man kan være med på. Man hører ikke så mye om Kina her til lands, men det er absolutt et reisemål å anbefale. Og hvorfor ikke da ta det sammen to gode lærere som kan fortelle deg om alt mellom himmel og jord om Kina?

Med et nøye planlagt og godt gjennomført linjeopplegg kommer du garantert ikke til å angre!

Aleksander Vee / Kina – Midtens rike med Japan