Kampen mellom Ålesund og Brann var utsolgt lang tid i forveien, og 10 600 seter opptatt. Likevel klarte Adventuraelevene å få plass gratis

 

En tidlig vårdag i april fant vi ut at vi skulle prøve å få oss gratisbiletter til den 2. hjemmekampen på Color Line Stadion i Ålesunds Fotballklubb sin historie.
Ålesund mot Brann, og skrev et brev. 
Akkurat da vi hadde gitt opp håpet og det gjensto 5 dager til kampen 2. mai, dumpet bilettene overaskende ned i postkassa til oss.

fotballtur m.m. 021

Her er vi klare i minibussen på veg til kamp. Vi skulle egentlig sykle til kampen, men grunnet at hele uka skulle gå med til revy hvor over halve klassa var involvert, ble det buss frem og tilbake samme kveld istedet. 2 sprekinger valgte likevel å sykle.

Her ser vi noen av de fotballinteresserte gutta like før kampstart. Det er fullsatt, og det var egentlig umulig å få tak i biletter. Men alt ordner seg!

Vi ble spredt rundt om, så derfor har vi ikke bilder av jentene inne på stadion, men her ser dere 5 av oss gutta. Brann vant 3 – 1 til lærerens, og elevene fra Voss og Stord sin store glede. En flott tur og en imponerende stadion.