8. – 11. november – en spennende og interessant 

animasjonsfilm festival i Fredrikstad!                                  

Anbefales!

Frokost kl 6 tidlig om morgenen, den 8. nov., var animasjonsklassen og lærerne klare til å kjøre med skolens buss til Fredrikstad. Reisen tok mange og flere timer så da var det greit å få litt ekstra søvn på veien nedover.

Vel og godt innlosjert på Hotell Fredrikstad begynte filmfestivalen nesten med det samme.

 

På kinoen møtte vi våres kjære animasjonselever fra i fjor, og det var en gledelig (og litt overraskende) sammenkomst! (håper dere kommer også på Ifjors-treffet, den 26. jan. 2013!). Her er det Even, Magnus, Mattias og Eirik :-):

Det var lange dager med masse flotte filmer og spennende seminarer. Etter en 12-timers kinobesøk/kinositting kan man nesten føle en «stol-smak i munnen».

«Flåklypa» julefilmen: Seminaret. Vi gleder oss til å se filmen!

Det var kjempespennende å følge med hva festivalen hadde å tilby: Student filmer, oppdragsfilmer, lange filmer, seminarer og workshop… Det var noe til absolutt alle.

Filmen som filmtittere ventet kanskje mest på var Tim Burtons heileaftens «Frankeweene», og filmen slo skikkelig godt án, iallfall blant elever ved Møre folkehøgskule!

På søndags kveld, den 11. nov., hadde vi komt oss gjennom den lange veien trygt heim til skolen. Neste filmfestival er i Volda i april.

Opp på Strynfjellet på vei heim i skumringen: