Som alle de andre klassene på skolen skulle også animasjonselevene farte litt ut i verden.

600 anim og kina

 

Lørdag, 13. mars, møttes man på Gardermoen klokken nesten våken. Med flybytte på Heathrow ble det en god del ventetid der før flyet suste av gårdet mot Kina og vårt første mål; Shanghai.

300 shanghai 300 shanghai tommy
300 shanghai bru


Vi landet til tykk tåke kl 9.30 søndag 14. mars. Vel slitne, trøtte og relativt svette trør vi oss av gårdet med guide for lunsj på lokal restaurant inne i byen.

300 elever
300 mat 300 mat 2

Etter lunsj går vi en liten tur på The Bund hvor vi har perfekt utsikt til Downtown Shanghai i tykk tåke. Mystisk!
Etter noen dager i Shanghai, hvor vi fikk sett og opplevd Shanghai World Financial Center, EXPO 2010 bru, flere museumer, gamle gater, silkefabrikk og akrobatikk forestillingen, skal vi videre med tog til Beijing for å møte kinaklassen. Noe de allerfleste hadde gledet seg kjempemye til. Hvordan hadde de opplevd Kina?

300 forbby
300 sandstorm 300 sandstorm 2

I Beijing besøkte vi videregående skole nr. 63, var i Den forbudte by, på Den himmelske fredsplassen, på muren, i Himmelens tempel, fikk sett og hørt peking opera og kung-fu forestillingen, besøkte Animasjons Universitetet og to animasjons studioer, handlet på flere markeder og spiste peking and. 

300 anim klasse

Alt i alt var Kina en spennende opplevelse med mye mystikk, pruting og godt humør. Jonas fikk pisset på muren, som Hege og Agnetha stod på hender på. Petter og Henrik fikk forstoppelse etter 500 grams burger. Ingvildx2 fikk kjøpt sexy undertøy. Alle koste seg kjempemye, og Tiina kan sannsynligvis konkludere med nok en vellykket tur, til tross for sandstormen fra Mongolia.

200 shanghai
200 akrobatikk

 

Av Agnetha og Tiina.