– Året på Ekstremsportlinja på Møre Folkehøgskule har åpnet øynene mine for mye nytt. I løpet av skoleåret har jeg blitt litt tryggere på meg selv, og jeg vet mer hvem jeg har lyst til å være. Jeg har også fått et innblikk i et miljø jeg har lyst til å være i, og hvor jeg kanskje ikke vil være lenger.

Jeg har veldig lyst til å fortsette med toppturer og bli god på ski. Surfing vil jeg også drive med. Kanskje jeg også tar meg en tur og stisykler, klatrer eller prøver meg litt mer i elva. Har møtt flere fine mennesker som er blitt forbilde og som jeg vil huske.

Dette året har også fått meg til å forstå at jeg burde holde på med en form for friluftsliv. Jeg har også skjønt at det å dele fine naturopplevelser med andre, veier litt mer enn om du er helt alene. Jeg tror også at jeg har et litt større mot til å realisere drømmene mine.
 
Man vil lære utrolig masse som man kanskje ikke har mulighet til, eller får til alene om mann går på Adventura Ekstremsport. Stor sannsynlighet for at man oppdager noe nytt man kanskje vil fortsette med for alltid. Bli mer erfaren, slik at man senere kan gjøre det på egenhånd. Møter andre som vil det samme som deg. Møter mange kule folk. Utvidere horisonten. Får et innblikk i et miljø man er interessert i. En veldig fin tur til Tyrkia og ikke minst det å bo på Sunnmøre.

Susanne Grønlid Engen / Adventura Ekstremsport