Tiden ved Møre Fhs gikk fort men det var et fantastisk år med opplevelser som jeg aldri kommer til å glemme. Lærerne kjenner Kina og er kjempesnille, koselige, morsomme og aktive. Det at jeg valgte akkurat linja Kina- Midtens rike med Japan var fordi det hørtes spennende ut. Linja har en 6 uker lang tur til Kina og Japan, og det var også grunnen som fikk meg til å velge akkurat denne skolen. Jeg hadde en stor interesse for disse landene fra før av og bare tanken på å reise dit fikk det til å krible i magen. Plutselig hadde jeg trykket på «Send».

Vi gikk mange turer i løpet av året og de turene var veldig koselige. Vi hadde også en del aktiviteter  i gymsalen og spilte mye volleyball. Elevkveldene var morsomme. Det var både morsomt å se på og å være en del av. Guttene i klassen strakk seg litt lenger enn de fleste av oss og ble dermed R-18.

Linjen har to av de beste lærerne jeg har møtt og de kommer fra vakre Kina. De har både humor og humør. De har lært oss om Kinas historie, kulturen og ikke minst språket. Ikke nok med det, de har også sydd sammen turen rundt om i Kina og Japan for oss.

Verden min var ikke stor, men den var ikke liten heller. Det å få sjansen til å reise til fremmede land og oppleve forskjellige kulturer er noe som jeg synes er spennende. Det jeg vanligvis ser på TV’en og bilder på nettet var plutselig rett foran meg. Jeg er i Kina. Jeg er i Japan. Det å se landene med egne øyne og føle det på kroppen er en fantastisk og unik følelse og det kan man bare få hvis man er ute og reiser.

Etter å ha blitt kjent med nye mennesker, fått venner for livet og reist  rundt i 6 uker, har min verden blitt større og rikere. Dette er det beste valget jeg noen gang har tatt. Slå hull i komfortsonen din og ta et steg fram. For det har jeg gjort.

Jacquelyn Nilsen / Kina – Midtens rike med Japan / 2014-2015