Kickboxing Valgfag fikk 3. des besøk fra Ålesund Kickboxingklubb

Kickboxing valgfag har denne høsten hatt ca 25 elever ved skolen, og fredag kveld fikk de celebert besøk. Vi hadde invitert et par fra klubben på besøk.
Her ser vi 2 av dem, med kickboxinginstruktøren ved folkehøgskulen til høyre.I inbydelsen til Ålesund Kickboxingklubb stod det som følger:
Vi skulle gjerne hatt 2-3 store sterke karer i ca 85 kilos klassen til å komme på besøk hit til kickboxing valgfag. Slik at våre elever kan få prøve hvordan det er å bokse teknikker av full kraft. Dere skal ikke slå tilbake, bare ta imot juling…
Vi endte opp med 2 menn på ca 75 kilo, og ei jente på nærmere 60 kg.Disse 3 stillte gladelig opp, for å få trene defensiv sparring med oss.
I en og en halv time, og til stor begeistring gikk de runde etter runde, så svetten silte, og kun tok i mot slag og spark fra våre elever.  
Mot slutten, ba noen av våre om å bli slått tilbake på også, og her ser vi Linn fra Ålesund Kickboxing (til venstre) mot vår Veronica.


 
Her ser vi to av våre gjøre en fin høyre hook, og et sterkt rett slag.Instruktøren vår prøver seg mot deres.

 


Numedals store sønn (til venstre) prøver seg på en av proffene. En fin høyre uppercut.

 


Adventure -klassens største sønn (195 cm) gir full gass med sine lange lemmer!


Vi ble enige om å gjenta suksessen med Ålesund Kickboxingklubb, og fra og med høsten 2005, skal de som tar kickboxing valgfag gis mulighet til å gradere seg til det første beltet i kickboxing; gult belte!