Etter å ha satt inn annonse i Mørenytt var Kinaklassen hjemme hos folk i hele Ørsta og samlet inn flasker tirsdag kveld.

innsamling 1 innsamling 2
Ingelin med fulle sekker Marit og Jens er stolte over sitt arbeid.

Vi delte oss opp og fikk dekket stort sett alle de største boligfeltene, og det ble etter hvert veldig fullt med flasker på skolen. Etter bare et par timer hadde vi mange titalls sekker med flasker og måtte gi oss.

Morten med tunge sekker
Aina med varm kakao etter flere timer i kulden Den ansvarsfulle sjåføren Morten

Dagen etter ble brukt på Coop Mega, som var svært samarbeidsvillige med å hjelpe oss å pante alle flaskene. Flere paller ble fylt og til lunsj hadde vi samlet inn over 9000 kr. Ikke verst for noen timers arbeid. Siden september har vi klart å samle inn over kr.18000,- til Souga håpskolen i Guizhou-provinsen i Kina. Disse pengene skal bli brukt til å kjøpe bøker, sportutstyr og nødvendige undervisningsmaterial f.eks. pc. I tillegg skal vi støtte 20 barn med deres skolegang.

pante sortering
Timevis med panting Sortering av flaskene i kulden
anna
Den stolte Simen Den fornøyde Anna
Victoria Sondre jobber
Victoria, Bård og Marit har hatt to spesielt gode dager. Sondre jobber.

Ellers har uka stort sett blitt brukt til forberedelser til den store turen. Nå er det bare litt over ei uke igjen til vi sitter på flyet på vei til Shanghai, og alle trenger vi å bli minnet på utallige ganger om hvor viktig det er med pass og flybilletter og alt vi ikke skal miste. Alle er vel mer og mer spente for hver dag som går nå. Men før turen er ei uke med vinterferie, hjemme i kjente omgivelser for de fleste. Akkurat nå sitter jeg på bussen på vei til Ålesund, hvor jeg skal ta flyet til Trondheim, der Karl Magnus skal være med meg hjem i hele ferien! Jeg gleder meg!

Ønsker alle sammen en skikkelig god ferie, og en enda bedre utenlandstur! Det kommer til å bli rart å ikke se alle sammen på åtte uker!

MVH
Kina-Midtens Rike V/Morten