Etter uker med intense forberedelser og heftig produksjon av både kinesisk knyttekunst og tegning av kort, var vi endelig klare til å begynne å lodde ut ting.

Vi kjørte ned til AMFI med bord, plakater, lys og discokule som for øvrig datt ned etter kort tid, og stilte oss pent foran inngangen til Mega. Vi klarte til og med å starte akkurat tidsnok til å rekke rushet av Ørsta-pensjonister, som alle handler klokken halv to.  Mange stoppet opp, pratet og kjøpte lodd. Om folk stoppet opp for å kjøpe lodd eller for å se på standen (og Haibiao som fløy høyt og lavt med kameraene og de vittige kommentarene sine, samt Sumin i bakgrunnen med det klassiske, lure smilet) vites ikke, men de fleste kjøpte i alle fall minst ett lodd.

Allerede etter knappe 25 minutter kunne Sondre rapportere at vi hadde solgt lodd for over 500 Kr. Kløktige salgskommentarer som ”det er ikke så stor vinnersjanse, bare 5 til 1. Hehe», å bidro på magisk vis til at salget steg mer.

Loddsalg 1
Siw og Eskil

Uansett fortsatte suksessen utover dagen, ettersom samtlige i klassen sto etter tur å solgte lodd. Ørsta-folket viste seg altså å være svært engasjert i stort sett alt folkehøgskulen driver med, og spesielt hjalp det med en flott artikkel om Håp Skole i Møre-Nytt, dagen før loddsalget. Takk til Einar for den.

Loddslag 2
Karl Magnus og Joergen

Når vi kjørte nedover for å hente bord og utstyr tilbake til skolen, var de fleste store premiene loddet vekk og mange armbånd solgt, i tillegg til loddene. Etter en lynrask opptelling viste det seg at vi til sammen fikk inn over 7300 kr.

Elin, Tord og Morten
Silje og Siri

Med vennligst hilsen
Kina-Midtens Rike V/ Karl Margnus & Morten