Møre Folkehøgskule lanserte i desember 2005 sitt websted www.more.fhs.no med nytt design og ny funksjonalitet. På webstedet kan man nå blant annet abonnere på nyhetsbrev fra de ulike linjene. Som tidligere kan elever søke om opptak direkte på webstedet.

Løsningen, som er basert på Ewat versjon 4.2, inneholder blant annet kraftig funksjon for publisering av dynamisk og statisk innhold, full støtte for fritekst søk på alt innhold i webstedet, full integrert statistikk, støtte for dokumentmapper på nett, samt nyhetstjeneste med mailingliste.

På webstedet finner man mye og oppdatert informasjon om linjene, samt nyheter fra linjene og skolen. Ved hjelp av et skreddersydd script har man tatt i bruk et omfattende utvalg av bilder som viser aktiviteten ved skolen. Forhåndsdefinerte bilder følger bestemte sider i webstedet.

Skolens reisevirksomhet MF Kulturreiser er skilt ut i egen web med adressen www.kulturreiser.com. Her kan reiseglade personer abonnere på siste nytt og blant annet oppleve tidligere reiser via en rekke fotoalbum.

Design, teknisk programmering og redaksjonell beabeiding av innhold er levert av Saga Media Service.

Gå til web www.kulturreiser.com >>>