Ekstremsport Sunnmørsalpane: Studietur i Norge

Surfing på Bali med Ekstremsport-klassa

Under oppdatering nov-des-2020: På Bali er surfing i fokus men man vil også prøve Stand Up Paddleboard (SUP), dykking, sykling og paragliding.

Bali er kjent for et av verdens desidert beste steder for å surfe, for proffer og for nybegynnere. For å lære seg å surfe og å komme inn under huden på surfekulturen finnes det ikke noe bedre sted å dra til enn Bali. Så surfing er selvfølgelig i hovedfokus på Bali, både med longboard og shortboard og til og med på SUP.

Dykking er også populært på Bali med fine koralrev kan det føles som å dykke ned i et akvarium. Det er mulig å ta PADI dykkesertifikat på studieturen på Bali.

Det er også spektakulært å sykle mountainbike på Bali der man får utrolige fine naturopplevelser som man ikke får mange andre steder i verden.

Paragliding er også på programmet hvor man flyr over de spektakulære klippene på Bukit.

Ved spørsmål om linja ta kontakt:

Tor-Erik Moen

Lærar
Litt om meg:

Lærar historie, idrett og frlluftsliv, fordjupning i ski og tropisk friluftsliv. Utdanna arktisk naturguide (frå Svalbard) og særs glad i å vere ute i natur. 10 års arbeide med ferietilbud for barn og unge. Bodd over lengre tid i New Zealand, Svalbard, Dominikanske republikk og Grønland. Etter 10 år på Sunnmøre ser eg moglegheiter i alle årstider, då spesielt leik, surf, ski, klatring og sykling. Tilsett sidan 2012 og er no linjeleiar for Linjelærar Ekstremsport Sunnmørsalpane.