Vi har hatt en tilnærmet normal høst for oss å være, og er sjeleglad for det i disse dager. Både treningssenter, badeland, klatrehaller, idrettshaller m.m. har holdt, og holder fortsatt åpent i våre trakter. Her er et lite utdrag fra innendørs bilder. I tilegg til det du ser her, har vi gjort veldig mye spennende og variert slik som klatring i bygdas nye klatrehall, kampsport i gymsalen, pilates, flere hytteturer/overnattingsturer, buldret i en dedikert buldrehall, innføring i anatomi/ lært om muskler, besøkt et fyr i havgapet i full storm som avveksling midt i treningssenter -perioden (nyhetsartikkel kommer snart) m.m.

Vi har 10 skikkelige Tarsus sammenleggbare massasjebenker i et lyst og trivelig klasserom, hvor det blir gitt grundig opplæring i massasje på rygg, nakke og skuldre hovedsaklig, samt viktigheten av å trene balansert styrketrening.

Elevene får sitt eget betalte medlemskap i et treningssenter like ved skolen fra 0600 til 2400, hvor vi leiger sal for innføring i teknikker, samt bruker friarealet med maskiner, frivekter, og utholdenhets apparater. Vi leiger et badeland med blant annet et 25 meters basseng med 4m dybde, hvor alle får bli kjent med sitt private ABC utstyr (maske, dry top snorkel og svømmeføtter). Her kan en også teste stupetårn på 1, 3 og 5m, samt øve seg i de fleste forskjellige svømmearter.

Som sagt, er det masse gode opplevelser som ikke er avbildet her fra disse siste månedene, og det skyldes i all hovedsak at det har vært steike kjekt & hektisk, med bånn gass! Vi satser fortsatt på at vi kommer oss til varmere strøk og få dyppet både kroppene våre, samt snorkle & dykker-utstyret i varmt vann, en gang på nyåret, fortrinnsvis mars/april, fremfor de vanlige 4 ukene i Thailand i januar : )