Vi har hatt en tilnærmet normal åpning av skoleåret og er i full gang med å utnytte høsten til friluftslivsturer med innslag av idrettslige aktiviteter som klatring og buldring, freesbee-golf m.m.

Først dro vi 2 døgn til DNT sin hytte; Patchellhytta, hvor vi også tok en titt på den opprinnelige steinbua som ble oppført i starten.

Deretter dro vi etterhvert på neste tur over 5 dager og 4 netter, til nok en gang 2 DNT hytter. Blant annet spiltter nye, moderne og koslige Kaldhusseter, hvor vi gikk opp til et utsiktspunkt på ca 800 moh med nydelig utsikt utover fjorden.

Denne hytte innbød også perfekt til gastronomiske middager, hyttekos med kortspill og yatzy, og bli kjent aktiviteter. Vi fikk hytta helt for oss selv. Akkurat denne hytta er en av få hytter det går an å kjøre helt frem til, og mobildekning er det også, sammen med moderne og arkitektoniske design-perler. Hyggelig besøk før turen gikk videre til Reindalsseter.

Vel fremme på DNT sin mer tradisjonelle hytte; «seter» i Reindalen; Reindalsseter ble vi enda mer sammensveiset. En trygg og god start i korona-tider høsten 2020