Vi kom oss til og fra Thailand, og etter nesten 4 intense uker, bar det hjem, rett på vel fortjent vinterferie.
Vi har snorklet, dykket, tatt zipline løyper, klatret, besøkt grotter og strender, hoppet & sklidd i vannpark, trent i treningssentrene og bassengene på hotellene, deltatt på Asiatisk matlagingskurs, øyhoppet med longtailbåt og speedbåt, sett eksotiske fisker, aper og store øgler, samt enda mer!

Vi fikk ikke gjort vanlig reiserute akkurat i år, men opplevelsene ble ikke færre av den grunn, kanskje til og med flere. «Blue Tree Water Park» i Phuket reiser vi ihvertfall tilbake til neste år. I år følte vi at vi fikk hele vannparken for oss selv, og Thailand også, føltes det som.

Vi har dykket, snorklet, hoppet, sett mye fantastiske fisk og dyr på nært hold over og under vann.
Hilst på Nemo, anemonefisk/klovnefisk, pufferfish, lionfish, morene, babyshark, krabber, øgler på 2m (Water Monitor heter de, og trives både på land og i vann)

Vi har lært å lage mat av Matmor Ya, som igjen har lært opp Godron Ramsey i Thailand, med sunne næringsrike, ekte og naturlige smaker som bokstavlig talt eksploderte i kulinariske opplevelser i munnen.
Og så har vi selvsagt innimellom spist på restauranter rett på stranden. Vi spiser alltid middag på restaurant, og dersom det er mulig mtp dagens aktivitet, også lunsj på restaurant. På kvelden er det av og til «fire-show».

Vi har sett innpåslitne aper på nært hold, slanger i vannet (den stripete i sort og hvitt), besøkt tempel, Big Buddha, vært inni en søt liten grotte, vært på båttur med stor og liten motor.

Ta steget neste år, DU også,
Og bli med FIT linja på en fantastisk kickstart på 2023
med 4 uker til Thailand, smilets land!