Reiserute for Corona-året 2021/22. En litt kortere reiserute enn vanlig

Vi har allerede kjøpt flybilletter til Thailand med avreise 25. januar 2022, via skolens eget IATA reisebyrå, eneste skole med eget reisebyrå, med den fleksibiliteten det gir i disse tider. Og vi har også booket en uke med alpint i Trysil med ski in og ski out fra 9. til 20. januar. Vi har også allerede søkt om «Thailand Pass» og blitt approved.

Skoleåret 2020/21, ble studieturen til FIT klassen; 10 fantastiske dager til Svalbard via Tromsø i april, ikke de vanlige 4 ukene i Thailand i januar. Ingen skoler kom seg utenlands sist skoleår.

Dette inneværende året 2021/ 22 derimot, er Thailand turen i rute den 25. januar 2022. Flybilletter er kjøpt inn, «Thailand Pass» er allerede approved, med tilhørende vaksinasjonssertifikater, forskringsbevis etc, så vi er veldig klare! Og akkurat nå er coronasmitten synkende igjen i Norge.

Så kjære deg som vurderer å søke om plass på FIT linja til skoleåret 2022/23, hvor opptaket starter 1. februar 2022, og hvor det historisk sett har vært smekk fullt i februar/mars med ventelister, så har jeg noen nyheter til deg.

Innen neste skoleår bør ting være enda mer normalisert rundt om, i inn og utland, og planen for neste skoleår 2022/23 og perioden mellom juleferien og vinterferien er som følger:

Trysil skisenter, Norges største skisenter med sine 32 skiheiser og 69 alpintløyper

Du møter opp i Trysil, Norges største skisenter med sine 32 skiheiser og 69 alpintbakker søndag den 8. januar 2023. Se bilder og video her. Her bor vi en uke med ski in/ski out, rett ved skiheiser og bakker.

I tilegg skal vi besøke nabo-resortet Salen, Sverige sitt største skisenter minst en dag, og rekke innom flest mulig løyper, samt instagram-vennlige McSki-inn.

Eneste McSki-inn i verden?

Salen kan skilte med 70 skiheiser og 100 alpintbakker, fordelt på 4 tilknyttede områder. Salen er kun 45 min kjøring fra Trysil, rett over grensen. Her er 3 av skiområdene.

Og ja, leiligheter for januar 2023 i Trysil, med god standard, er allerede booket. Flyet til Thailand derimot åpner først for booking 9 mnd før avreise på våren 2022, for januar 2023.  Så får dere noen dager fri til å reise hjem for å pakke om, fra vinter til sommer og sol i Thailand.

Dette bildet er tatt i Ko Tao, når vi oppsøker og snorkler med store havskillpadder

Dere møter opp på Oslo Lufthavn Gardermoen ca 21. januar og får 4 fine uker i Thailand før dere går rett i vinterferie hjemme hos dere selv ca 17, februar. Og ja overnatting, heiskort til alpine dager i Trysil og Salen er inkludert, Alt av aktiviteter i Thailand, inkludert dykkerkurs, 3 måltider om dagen, som regel på restaurant, og flybilletter er selvsagt inkludert i prisen. Det gjelder også for resten av høstens og vårens aktiviteter, samt medlemskap og opplæring under treningssenterperioden før jul.

Men ikke nok med det, på veg til Thailand bruker vi vanligvis flyselskapet Emirates, verdens beste flyselskap i economy, med verdens lengste og kuleste mellomlanding i Dubai, hvor vi går rundt et par timer blant verdens høyeste skyskrapere og får med oss soloppgangen, før vi flyr videre til Thailand (se bilder og video her).

3 av gutta foran Burj Khalifa, verdens høyeste skyskraper, 828m høy

Velkommen som søker til FIT linja! Friluftsliv Idrett Trening med 4 ukers studietur til vakre Thailand i januar/februar.