Linja Friluftsliv Idrett Trening (FIT-linja) har ankommet Thailand i slutten av januar 2022, og vi blir her nesten 4 uker, helt frem til vinterferien. Akkurat nå koser vi oss i hotell-karantene med egen strand til snorkling, og allerede første dagen såg vi havskillpadde. En positiv ting med pandemien er at vi får VELDIG mye hotell for pengene, så her er både treningssenter inne og ute, stort basseng og botanisk hage.

Det startet med et ganske tomt fly til Dubai, med mellomlanding der. Underveis koste vi oss med de nyeste filmene og topp bevertning.

Vi badet med elefanter og testet hjemmelagde vekter (av tre : )

Som sagt, så kan man få mye hotell for pengene mot slutten av en pandemi, og dersom man bestiller før alle andre tør! Egen strand har vi også rett ved hotellet.

Og allerede første dagen såg vi havskillpadde

Egen botanisk hage, strand, treningssenter og stort basseng omgitt av mytiske statuer og palmer gir en perfekt ramme for karantene-aktiviteter

Litt tid til avslapping og filosofering gir det foreløpig tid og rom for også, før karantenen avsluttes dag 5, og vi begynner på et hektisk dykkerkurs. En av elevene har allerede PADI Open Water diver-grunnkurset, så da går hun videre til Advanced, som sertifiserer ned til 30m, fremfor 18m for nybegynnere. Så her er det plass for erfarne og nye dykkere. Grunnkurset tar 4 dager.

Dykkerkurset, utenlandsturen, flyreisen, alle aktiviteter, mat og hotell m.m. er inkludert i skolepengene/ Totalsummen.

Hvor ønsker du å være neste år på samme tid i mørketida og sprengkulda i januar/februar?

2023 later forhåpentligvis til å bli et normalt år, med normale muligheter. Da blir det bra!

Vi er en veldig allsidig linje:
Friluftsliv
Idrett
Treningsenter, anatomi og massasje
Dykking og snorkling
En unik kombinasjon i inn og utland!

Søk før det kan være for sent. Opptaket starter 1. feb!

Og titt gjerne innom oss videre på ferden nå i januar/februar!