Friluftsliv Idrett Trenings linja er tilbake fra 4 fantastiske uker i Thailand. Så langt frem til vinterferien rakk vi innom skiløypene på fjellski, skisenteret på alpint & snowboard, og den nye trampolineparken i Ålesund!

Denne nyheten skal handle mest om Ao Nang, og også litt om hvordan vi har hatt det de 2 små ukene mellom Thailand-turen og vinterferien.
I Ao Nang klatrer vi (egen nyhet her) , er med på kokkekurs, utforsker Tiger Cave Tempel med blant annet sin store Budda figur på toppen av sitt 1237- trappetrinn-høye fjell, er på grottevandring i Diamond Cave og mye mer.
Her er også Railey Beach med sine nydelige strender, for ikke å snakke om Ao Nang sin egen strand.

Både klatringen og matlagingskurset foregår på den bilfrie halvøya Railey, så hver dag vi skal dit, må vi ta den sjarmerende 15 min båtturen med de koselige longtailbåtene frem og tilbake fra Ao Nang hvor vi holder til. Det blir mulighet for 2 dager klatring for de som er glad i det. Ao Nang Beach er også kjent for å ha en av verdens vakreste solnedganger.

Desto større blir kontrastene når vi går fra frodige grønne tropiske Thailand, og kommer tilbake til full vinter i Norge.