Etter teori og økter med fullt utstyr i basseng dag 1 og 2, bar det ut på det åpne havet dag 3 og 4. Til havs ble 4 dykk gjennomført blant tusenvis av fargerike fisk og koraller, og mestringsfølelsen var stor blant alle.

Så stor var mestringsfølelsen og lykkerusen, at hele 6 stk, likegodt tok til med 2 nye kursdager for å bli sertifisert som «Advanced Diver». Noe som blant annet innebærer at en er kvalifisert til å dykke ned til 30m, fremfor 18m. Men først, ta en titt på noe av hva et dykkerkurs innebærer i denne filmen.

Filmen er hovedsaklig fra den fjerde og siste dagen av kurset med 2 dykk fra båt. Her følger flere bilder. Foran hvert dykk er det en brifing som fokuserer på hva en kan forvente å se under vann av fisk og koraller, et undervannskart etc. Og som i dette tilfellet, hvordan en enkelt kan navigere under vann ved hjelp av kompass.

Ko Tao, betyr Skillpadde-øya, og i neste nyhet, får du se bilder fra da vi snorklet med store havskillpadder og små søte haier. Her er det typisk kun 2-6m dypt, så det egner seg dårligere til dykking, og best til snorkling. Noe som også gjør at det er ganske lett å komme ned og hilse på de skjønne skapningene i vannet, og ta gode bilder.

Men først litt flere bilder fra dykkene siste kursdagen.