Enten har den evig-unge lærern vært på tynn is, ellers så er det han som har sørget for fin-fint vær denne høsten. Hvem vet!?

Årets første tur begynte til strålende sol og varme, selv oppe på 700 moh, hvor «hytta» lå.
Vi campet 2 netter ved verdens mest sjarmerende DNT- hytte, som faktisk er et lite naust med ca 6-8 sengeplasser, så da kunne man sove en natt inne og en ute. De fleste valgte å sove ute i finværet begge nettene. Noen dristet seg til og med til et iskaldt bad. Dag 2 gikk ferden opp til foten av en isbre.

FIT klassen er så heldig i år, at vi er ca 50/50 gutter og jenter.

Litt intimt kortspill og hyttekos rakk vi også i den minimale hytta.

Deretter var det Via Ferrata på programmet til neste tur. En spektakulær opplevelse, 1000 høydemeter rett opp fjellveggen, som ble rundet av med et realt burger-måltid på restauranten på toppen.

Og imens vi gjorde oss klar til å spise, gjorde en basehopper seg også klar klar til å hoppe utfor,
5m fra restauranten. Vi såg flere suse forbi oss imens vi klatret til topps den dagen.

Det er bokstavlig talt 1000 vis av fjelltopper på over 1000 høydemeter i området vårt, og vi rekker ikke innom alle. Men vi rakk blant annet innom denne, «Saksa» på 1073 moh.
Noe annet vi også rakk, var å lage en episk kopi av «Squid game» som elevkveld for resten av skolen, hvor vinneren stakk av med 456 kronestykker

En annen topp vi rakk, og også trolig en av Norges kuleste DNT-hytter var det sagnomsuste Skålatårnet på 1848 høydemeter, hvor vi startet på 20 moh, så her fikk vi ikke mye gratis. Men alle kom opp!

Vi overnattet selvsagt på toppen, og fikk med oss en fantastisk solnedgang.
Men det varte ikke lenge før vi skulle på ny hyttetur, og nye høydemeter måtte bestiges. Puh!

Og jammen ble det ikke tid til en aldri så liten Blåtur også. Lite visste elevene at etter den spesielle og bratte fjellturen, skulle vi ende opp på bygdas nyåpnede Burger King, som åpnet uken før i Volda.

Og nå for bare noen dager siden, startet vi opp inkludert medlemskap i et splitter nytt treningssenter i gåavstand fra skolen i Ørsta, så følg med videre!