Folkehøgskole er et godt valg, og høsten 2020 har vi virkelig kjent på hvor heldige vi er som kan leve tett på hverandre og dele fantastiske opplevelser, midt i en pandemi. Vi startet skoleåret med strenge linjekohorter, men det var ingen grunn til å sitte innestengt når Møre Folkehøgskule er omringet av spektakulær natur. Vi dro rett på overnattingsturer, fikk erfare Sunnmøre og vestlandsværet på sitt beste og heftigste, og ble tidlig godt kjent i klassen.

Vi har hatt en utrolig fin høst med aktiviteter, opplevelser, samvær og utfordringer på rad og rekke. Vi har klatret, tatt brattkort og kjent på luftige utfordringer i fjellveggen. Veldig mange har blitt hekta på surfing og turer til Hoddevika har stått høyt på ønskelista. Vi har besteget flotte tinder, bl.a Saksa, Ystvasshornet og selveste dronninga av Sunnmørsalpene, Slogen.

Overnattingsturer har det vært flere av, i lavo, telt og hengekøye der vi har sittet rundt bålet til sent på kveld og ligget på ryggen og sett på stjernehimmelen. Vi har vært innom flere aktiviteter, bl.a. skateboard, havkajakk, vært på ribbsafari, kjent på syra i motbakkeløp og utfordringer under «Farmen».

I desember kom det også litt snø og vi fikk så vidt prøvd skia. Klassen har hatt elevkveld, det har vært liv og røre på internatet og vi avsluttet høsten med tidenes juleball. En fantastisk gjeng som har rukket å oppleve utrolig mye kjekt sammen!

Etter en lang juleferie gleder vi oss til å møtes igjen. Vi skal klare utfordringene Covid- 19 gir oss og glede oss over alt det kjekke som venter. Nå er vi superklare for pudderjakt i Sunnmørsalpene, til skileik, isklatring og mye moro utover våren!

Følg oss på Instagram: @balilinja og på www.friluftslivbali.com.