En og en halv måned har gått. Her kommer en oppsummering av aktiviteter i Kinaklassen så langt.

Entusiasme for kinesisk språk er stor. Pr. i dag har vi lært oss 118 tegn og øvd grundig på pinyin med alle fire tonefallene. Landets myter, mytologi, geografi og skolesystem har vi hatt. Dokumentarfilmen om landets dyreliv har vi sett. Dagens kunnskap om pandabjørner har klassen også gått gjennom.

Klassen brukte en halv dag bare for å lære om te-kulturen og te-språket i Kina, lagd og smakt på bl.a. forskjellige typer grønn te, rød te, jasmin te, svart te, Oolong te og pu’er te. Dumplings, Kungpao kylling og Haibiaos colakylling har vi også lagd. Klassen gleder seg til mer matlaging og flere kosekvelder sammen.

Siden skolestarten har vi hatt to fine overnattingsturer på Standaleidet og Kaldhusseter. Fjelltur med fine utsikter, gruppearbeid, leker og quiz-kveld er alltid viktige momenter for god stemning i klassen.

Av og til blir det også strålende vær på Sunnmøre. Sandhornet, Hallehornet og Romdeldalen har vi gått på i høstsola med fine høstfarger.

I skrivende stund har hele skolen fri helg og elevene er spredte for alle vinder. I morgen skal vi samles igjen for en ny dag og nye muligheter. Klassen er forresten godt i gang med forberedelse til elevkvelden på lørdag.

Hvis du ønsker å vite mer om hva vi driver med, kan du klikke på klassens blogg på www.kinaklassen.com.