Mens vi venter på lengre og lysere dager i Norge, og mer snø i Norge, har vi allerede vært i Thailand i over en uke. Og med over 2 uker gjen, utforsker vi fjellveggen med klatring og rappellering, templer, grotter og nydelige strender med sand mellom tærne, eller med tærne godt plantet i gulvet i yogasenteret.

Etter noen dager først i Phuket og deretter Ao Nang, bar det avgårde til Ko Tao, skillpaddeøya! Her bor vi i nydelige omgivelser i 10 herlige dager, mens vi driver med snorkling, dykking, yoga, og trapez blant annet. I Ao Nang var vi både på øyhopping, besøkte tempel, små fjelltopper og klatret i legendariske og nydelige Railey Beach. I år bodde vi bokstavlig talt på selve stranda i et lite koselig 12 rom stort hotell.

Vi har allerede rukket å oppleve smil og sol, utforske templer, og bli kjent med hotellenes basseng i varierende størrelse. Og ikke minst Asias beste zipline løype, som du kan se i fjorårets video her.

Vi driver blant annet med klatring, og nå med påfølgende reise til Skillpaddeøya Ko Tao er dykking, snorkling, yoga og trapez med mer på menyen.