Opphaldet på Taiwan nermar seg slutten og klassa gjer seg  klare til å reise til Japan!

Under er eit brev vi fekk frå dei før helga:

«Nå har vi syklet rundt Sol- og månesjøen. I morgen reiser vi videre mot nord og besøke en yrkesskole i Lukang. Deretter kjører vi tilbake til Taipei og bruker to dager i Taiwan før vi reiser videre til Japan.

Hittil har vi vært både i storbyer og på små landsbyer, kjørt over Krepsens vendekrets fra subtropisk til tropisk klima ved Stillehavet, storslått og mektig landskap var det.

Vi vandret i Taroko nasjonalparken, plukket de berømte Sanxing vårløker og laget vårløkkake, besøkte Bunong urfolket og lært å lage mochi.

I det sørlige Taiwan – Tainan besøkte vi gamle templer og vandret i den koselige gamle byen. I Alishan nasjonalparken fikk vi også opplevd fin natur med frodige taiwanske sypresskoger.

Når det gjelder mat: både fine og enkle restauranter, men nydelig mat hver eneste dag. Klassen har spist mange lokalspesisliteter på hvert nytt sted. Det er også en fin kulinarisk reise

Listen over det vi har sett og opplevd er lang. Klassen blogger jevnt. Klikk gjerne på klassens blogg på www.kinaklassen.com hvis du er interessert i hva vi gjør på studieturen.»