Skoleåret 20117-2018 ved Møre Folkehøgskule har kommet til veis ende og vi har hatt et innholdsrikt skoleår hvor elevene har fått erfare fellesskap, ærlighet og livsglede. Kjekke elever og veldig god innsats fra de ansatte har gjort dette til et av de beste skoleårene vi kan huske. Vi ønsker nye og tidligere elever og ansatte en riktig god sommer og så ser vi frem mot nytt skoleår ved Møre Folkehøgskule!

Vi har en utrolig populær skole i Ørsta og vi hadde rekordstor søknad for skoleåret 2018-2019. Skolen var allerede full i mars 2018. På grunn av den store interessen for friluftsliv ved vår skole opprettet vi en ny linje, Friluftsliv Sunnmørsalpene og Bali, som har vist seg å ha stor etterspørsel og som har fyllt seg i rekordfart. På denne linjen har vi ansatt en ny lærer, Hilde Maria Nicolaisen, som vi ønsker hjertelig velkommen til å jobbe med oss.

Vi har også funnet en ny rektor da nåværende rektor Martin ønsker å trappe noe ned i omfang i jobben på Møre Folkehøgskule. Martin vil fortsette i en mindre stilling som assisterende rektor og fortsette å bidra inn på skolen. Vi mener vi har funnet en ny perfekt rektor for denne skolen, Einar Opsvik, som vil være med på å gjøre denne fine skolen vi har enda bedre.

Vi ønsker alle nye og tidligere elever og ansatte en riktig god sommer og så ser vi frem mot neste skoleår ved Møre Folkehøgskule!

Hilsen Einar (påtroppende rektor) og Martin (avtroppende rektor, på foto)