FIT – Friluftsliv Idrett Trening, Thailand: Aktuelt frå linja

Litt av FIT Thailand-linja sine majestetiske friluftslivsturer i høst

Friluftsliv Idrett Trenings-klassen har hatt usedvanlig fint vær denne høsten, og opplevelsene og utsikten har vært upåklagelig. I tilegg har vi selvsagt gjort mye annet kult, som badeland, blåtur, massasje, kampsport m.m. pluss av vi nettopp innviet mørketida med 3 mnd medlemskap på helt nytt treningssenter før vi reiser til Thailand
[5. november 2022] Meir

FIT – Friluftsliv Idrett Trenings-linja utforsket den lange, trange, mørke grotta på Sandsøya

Noe av det siste vi gjorde i år var å utforske "Dollsteinhola". Det tar en time å gå langs fjøra til grotte-inngangen, opp mot en time å få alle inn til "Det store kammeret", for deretter å finne veien ut igjen. Det var en spent gjeng som gikk inn i mørket, men alle kom gjennom, selv om det var i trangeste laget for enkelte. "Noe av det kuleste jeg har gjort" var det flere som uttalte! En fin avslutning på et spennende år.
[22. mai 2022] Meir

FIT – Friluftsliv Idrett Trenings-linja er tilbake fra varme, solrike og aktive dager i Thailand

Vi kom oss til og fra Thailand, og etter nesten 4 intense uker, bar det hjem, rett på vel fortjent vinterferie. Vi har snorklet, dykket, tatt zipline løyper, klatret, besøkt grotter og strender, hoppet & sklidd i vannpark, trent i treningssentrene og bassengene på hotellene, deltatt på Asiatisk matlagingskurs, øyhoppet med longtailbåt og speedbåt, sett eksotiske fisker, aper og store øgler, samt enda mer!
[23. februar 2022] Meir

FIT-linja er ankommet Thailand

Linja Friluftsliv Idrett Trening (FIT-linja) har ankommet Thailand i slutten av januar 2022, og vi blir her nesten 4 uker, helt frem til vinterferien. Akkurat nå koser vi oss i hotell-karantene med egen strand til snorkling, og allerede første dagen såg vi havskillpadde. En positiv ting med pandemien er at vi får VELDIG mye hotell for pengene, så her er både treningssenter inne og ute, stort basseng og botanisk hage.
[28. januar 2022] Meir

FIT Linja valgte eksotiske kalde dager på Svalbard fremfor varme dager i Thailand i år

Men neste år er vi igjen klare for opplevelser over og under vann i Thailand. Fleksible flybilletter er allerede booket gjennom skolens eget IATA sertifiserte reisebyrå, for nyåret neste år. Det ble en utrolig minneverdig opplevelse av de sjeldne på Svalbard, med en uke i strålende vær og midnattssol, samt 3 dager mellomlanding i Nordens Paris; Tromsø i april i år.
[2. juni 2021] Meir

FIT – linja fikk 3 ønsker oppfylt på en gang

FIT -linja Friluftsliv, Idrett, Trening med dykking som kanskje er den mest allsidige av våre idretts og friluftslivslinjer tok pause fra snøen en dag og kombinerte innslag fra American Ninja Warrior - Wipeout & Trampolinepark i ett alt-i-ett senter som åpnet for 2 uker siden.
[19. februar 2021] Meir

Linja FIT – Friluftsliv Idrett Trening besøker Norges to største alpinanlegg

Vi starter året 2021 i Norge som alle andre, fremfor i Thailand som vi bruker. Så istedenfor 4 uker i sol, varme og varmt vann med dykking, koser vi oss i Trysil og Hemsedal med alpint og snowboard de 2 første ukene på året. Vi har også et håp om å komme oss under vann i Rødehavet eller "Gulf of Thailand" etter påske. Men foreløpig koser vi oss i titalls heiser og bakker med sol, snø og kulde!
[16. januar 2021] Meir

FIT-linja starter nyåret innenlands i Trysil og i Hemsedal på ski

FIT-linja pleier alltid å starte januar med sol og varme i Thailand, men dette er foreløpig på vent, i håp om tur i mars/april 2021. Så da pangstarter vi likegodt vinteren med først en uke i Trysil, Norges største skisenter med 31 heiser og 68 løyper, og så reiser vi direkte videre derfra til Hemsedal en uke. Norges nest største skisenter med sine 21 heiser og 53 løyper. Begge steder bor vi billig og bra ski in/ski out. Så vi har penger igjen til eventuell utenlandstur også.
[27. desember 2020] Meir