FIT – Friluftsliv Idrett Trening, Thailand: Aktuelt frå linja

FIT klassen ønsker God Jul, og gjør seg klar til Thailand i januar/ februar, samt Trysil, Norges største skisenter.

Vi har allerede kjøpt flybilletter til Thailand med avreise 25. januar 2022, via skolens eget IATA reisebyrå, eneste skole med eget reisebyrå, med den fleksibiliteten det gir i disse tider. Og vi har også booket en uke med alpint i Trysil med ski in og ski out fra 9. til 20. januar. Vi har også allerede søkt om «Thailand Pass» og blitt approved.
[22. desember 2021] Meir

FIT Linja valgte eksotiske kalde dager på Svalbard fremfor varme dager i Thailand i år

Men neste år er vi igjen klare for opplevelser over og under vann i Thailand. Fleksible flybilletter er allerede booket gjennom skolens eget IATA sertifiserte reisebyrå, for nyåret neste år. Det ble en utrolig minneverdig opplevelse av de sjeldne på Svalbard, med en uke i strålende vær og midnattssol, samt 3 dager mellomlanding i Nordens Paris; Tromsø i april i år.
[2. juni 2021] Meir

FIT – linja fikk 3 ønsker oppfylt på en gang

FIT -linja Friluftsliv, Idrett, Trening med dykking som kanskje er den mest allsidige av våre idretts og friluftslivslinjer tok pause fra snøen en dag og kombinerte innslag fra American Ninja Warrior - Wipeout & Trampolinepark i ett alt-i-ett senter som åpnet for 2 uker siden.
[19. februar 2021] Meir

Linja FIT – Friluftsliv Idrett Trening besøker Norges to største alpinanlegg

Vi starter året 2021 i Norge som alle andre, fremfor i Thailand som vi bruker. Så istedenfor 4 uker i sol, varme og varmt vann med dykking, koser vi oss i Trysil og Hemsedal med alpint og snowboard de 2 første ukene på året. Vi har også et håp om å komme oss under vann i Rødehavet eller "Gulf of Thailand" etter påske. Men foreløpig koser vi oss i titalls heiser og bakker med sol, snø og kulde!
[16. januar 2021] Meir

FIT-linja starter nyåret innenlands i Trysil og i Hemsedal på ski

FIT-linja pleier alltid å starte januar med sol og varme i Thailand, men dette er foreløpig på vent, i håp om tur i mars/april 2021. Så da pangstarter vi likegodt vinteren med først en uke i Trysil, Norges største skisenter med 31 heiser og 68 løyper, og så reiser vi direkte videre derfra til Hemsedal en uke. Norges nest største skisenter med sine 21 heiser og 53 løyper. Begge steder bor vi billig og bra ski in/ski out. Så vi har penger igjen til eventuell utenlandstur også.
[27. desember 2020] Meir

FIT klassen overnattet på Runde Fyr i storm og 10m høye bølger

Som et hyggelig avbrekk i en inneperiode med medlemsskap på treningssenter, snorkling og svømming i badeland, klatring og buldring, massasje og anatomi m.m. pleier vi å reise helt ut i havgapet midt i november. Vi håper på litt rufsete høstvær, og denne gangen slo det til
[6. desember 2020] Meir

FIT – linja er i full gang med personlig trening, massasje, pilates, svømming, klatring m.m.

Vi har hatt en tilnærmet normal høst for oss å være, og er sjeleglad for det i disse dager. Både treningssenter, badeland, klatrehaller, idrettshaller m.m. har holdt, og holder fortsatt åpent i våre trakter. Vi har også gjort veldig mye annet spennende og variert: klatring, kampsport, pilates, buldret i en dedikert buldrehall, innføring i anatomi, besøkt et fyr i havgapet etc.
[28. november 2020] Meir

FIT – Friluftsliv, Idrett, Trenings-klassen startet året med hytteturer

Vi har hatt en tilnærmet normal åpning av skoleåret i disse tider, og er i full gang med å utnytte høsten til friluftslivsturer med innslag av idrettslige aktiviteter som klatring og buldring, freesbee-golf m.m. Vi startet turen med 2 døgn til DNT sin hytte Patchellhytta. Deretter dro vi på neste tur over 5 dager og 4 netter til nok 2 DNT-hytter.
[23. september 2020] Meir